Barnskådespelare

Vilken utbildning får barnen på Oberon Academy?

Vissa saker kan inte börja tillräckligt tidigt, till exempel att spela teater. Oberon Academy lär inte bara barn att spela skådespeleri, utan ger dem också nyttiga kunskaper och färdigheter som de kan använda senare i livet! De tre årens utbildning kommer inte bara att ge dig en mängd kunskaper, utan också en mängd erfarenheter som barnen kommer att se tillbaka på med stor glädje!

Källa : https://neonomad.hu/milyen-kepzesben-reszesulnek-a-gyerekek-az-oberon-akademian/

Kan bara barn som vill bli skådespelare ansöka?

Oberon Academy välkomnar barn som älskar att spela teater. Akademin välkomnar även barn som sannolikt inte kommer att bli skådespelare senare i livet. Utbildningen kommer att hjälpa barn som är osäkra och har svårt att passa in att få mer självförtroende. För dem kan retorikutbildning och personlig utveckling vara särskilt användbara. Läs mer på oberonakademia.net!

Du kan också besöka Oberon Academys online-plattform för att få en personlig inblick i utbildningen, som är tillgänglig varje söndag mellan 10 och 14.00. Du måste anmäla dig för att delta i öppet hus och information om hur du anmäler dig finns på webbplatsen.

Oberon Academys treåriga utbildning

Det första året är uppdelat i två delar. Under den första terminen lär sig eleverna att bygga upp scenisk spänning, situationellt tänkande och reglerna för att vara i nutid genom enbart ickeverbala övningar. Under andra halvåret får barnen möjlighet att utforska olika dramaturgiska processer.

Under det andra året handlar det om att vidareutveckla färdigheterna, och det läggs mycket större vikt vid undervisning i tal och dans. I skådespelarklassen får barnen möjlighet att spela upp mindre och större scener. I slutet av året avlägger de ett prov i musikteater.

Det tredje året är ett riktigt spännande år, då barnen uppträder i en stor scenproduktion med professionella vuxna skådespelare! De möjligheter som erbjuds av Oberon Children’s Theatre School får du inte missa!

Läs fler intressanta artiklar på flera språk i nättidningen neonomad.hu.